Mama kena jubur xhamster tube

“tak sempat kita ke perumahan terbengkalai tu, kau ni tak solat jumaat ke? “tak apa la kak,dekat je, memang dah lambat pun masjid jauh”. Area tu dalam 5 minit drive dari jalan utama, kawasan macam gurun, panas and hanya rumah mamat indon setinggan je nampak.

mama kena jubur xhamster tube-18mama kena jubur xhamster tube-71

Kak suri tenung aku macam minta sesuatu, perlahan aku buka tangan dan letak kat atas bahu,kak suri pulak melandingkan kepalanya atas bahuku.sekarang, kepala kak suri ada dibawah daguku.

“wow, dgr lah degup jantung” gurau kak suri tanpa rasa berdosa.

Sampai jalan mati, aku pun berhentikan kereta and tengok2 sekeliling.

“kak rasa kawasan ni memang banyak org jahat bersembunyi”, macam2 lah cerita kak suri, semua nya tak menunjukkan rasa kurang senang apabila berdua dengan seorang lelaki yang 12 tahun lebih muda dari padanya.

aku pun tak pernah minat kat bini org lebih2 lagi dah umur 30an, cuma ada lah sekali sekala bila kak suri mengenakan baju macam kebaya nyonya ataupun baju kurung satin, aku akan curi2 pandang, tapi tak pernah la sampai nak buat modal melancap.

terus terang aku cakap, aku ni memang ghairah tengok baju kebaya/baju kurung kalau yang seksi.nafsu ku membuak2butang kebaya nya, nampak baju dalam putih nya, aku dapat idea.“eh, semut aku tunjuk dekat celah kebayanya and aku cucuk belahan kebaya itu sampai jariku mengenai kulit dada kak suri gengam tanganku dan meraung. Plan mengena dan aku pun cuba nak tunjukkan yg kitaorng akan lama kat situ, aku pun matikan enjen.Mungkin sesetengah akan geli,tapi bila dah dalam keadaan tu, aku stim plak. Tapi tak pe, muka garang tu kalau bajet melancap aku malam ni memang banyak sperma keluar.Takkan kurang nak kisah “erina badan slim berbaju seksi kenak jolok” je. Sampai kat branch, kita org setel, tapi rupanya tak la sesusah mana, dalam pukul 12.30 dah selesai.“memang org fikir kita dua buat projeck” kata ku.”haha, bodoh nya, tak kan la dengan perempuan tua, up la sikit dik”..memang open minded kak suri ni.

Tags: , ,