edatingtips info - Gambar poen bohsia

Aku mengambil satu ‘close up’ shot di celah kangkang Jem yang terbuka luas untuk tatapan aku.

Jelas sekali puki tembam Jem dan jubur bulat beliau dari mata lensa camera aku.

Awek melayu nakal, bohsia, makcik bogel, cikgu lucah best pict.

Jem mengikut sahaja perbuatan aku kerana dia faham tabiat rakus nafsu aku yang sememangnya mencari cipap bila buka sahaja mata.. ‘Takpa, nanti kau boleh minum puas-puas,’ balas aku. Jem jilat habis kote aku menghabiskan baki air kencing di kote aku. Lepas Jem dah mandi, kami keluar dari tandas, aku tak benarkan Jem memakai baju di dalam rumah. Selepas membaca suratkhabar aku buka vcd yang aku beli di pasar malam semalam. Dalam dua jam lepas tu Jem panggil aku untuk makan. Aku bangun dan berdiri di tepi meja makan dan mengurut batang kote aku sampai keras. Jem bangun nak lari kebilik tapi aku arahkan dia suruh duduk disitu. Aku memang mengajak setan-setan ni untuk datang kenduri cipap di rumah aku petang ni. Tak lama kemudian, Zai pula memancutkan maninya ke mulut Jem.

Aku lajukan hayunan batang aku kedalam rongga tekak Jem. Jem tau aku cukup pantang kalau dia bazirkan walau setitik air mani aku. Memang aku lebih suka kalau awek berbogel sepanjang hari di dalam rumah. Setelah beberapa minit aku melancap begitu, aku terasa nak pancut. Jem perlahan-lahan mengambil nasi bercampur air maniku dan menyuap kedalam mulutnya. Kami berempat bergilir-gilir mengerjakan jubur Jem yang sememangnya sudah luas ternganga akibat dikerjakan 4 batang kote. Mungkin bohsia sekor ni tak boleh duduk untuk beberapa hari akan datang!

Hubungan seks dengan isteriku tak pernah bosan, cuma nya aku kerap berfantasi bila bersamanya.

Aku selalu membayangkan yang dia bersetubuh dengan lelaki lain.

Tanpa melepaskan peluang ini, aku sekali lagi mengambil beberapa shot gambar Jem yg sedang terkangkang luas di atas katil.

Jem pun membaringkan tubuh mongel beliau di atas katil dan membuka kedua belah kaki beliau dengan lebar. Dia melurutkan seluar dalam lace hitam dari badannya dan jelas kelihatan cipap tembam Jem yang sudah pun basah.

Dalam 10 minit menghayun aku dah tak tahan jadi aku pancutkan air mani aku kedalam mulut Jem. Aku tarik keluar kote aku dan biarkan Jem jilat habis baki air mani di hujung kote aku. Aku suruh Jem tadahkan pinggan dia di bawah batang aku. Petang itu kami berempat mengisikan masa lapang dengan anal gangbang dan memuaskan nafsu dengan Jem.

Aku pun pancutkan air mani aku keatas nasi dalam pinggan Jem. Sepanjang ‘fuck session’ petang itu agaknya dekat separuh liter air mani di telan oleh Jem!

Zai menghulurkan satu tangan dan mula mengorek puki Jem dengan 2 jari beliau. Aku bergegas ke dapur dan menyelongkar peti sejuk mencari margerin untuk dibuat pelincir.

Tags: , ,