Forum chat seks melayu andy baldwins exgirlfriend dating

kalo no melayu td mmg aku delete dah sbb tak mau aniaya bangsa sendiri. tak pasal2 no naik kat CG :)) aku call td nak pastikan kot2 gadis melayu kena aniaya ke. Jual tubuh, merompak, mencuri, menipu, buat HYIP scam dan mcm2 lagi... kalo no melayu td mmg aku delete dah sbb tak mau aniaya bangsa sendiri. sendiri bikin la.tenuk_belang, ro BUST, thegreathafiz1, zerotech, viper207, MOD jr., sukan4Dhyip, sandaldm, the_ultimatez_najman, fuad.ismail, smartincome, bedul, loqueila, Overclock, Arxtivation, kawe78, wak lan, bdk nakal, skateedge, ID_ayu ramai yg berhajat nie : Dtu no palsu la. aku dah test msg tak balas, call kalu sekali dia jawab daaa " sini india laaa" :o:o:o:o ntah sape lah dengki kat india tu.

laki skrg banyak tak leh sape lah dengki kat india tu. tak pasal2 no naik kat CG :)) aku call td nak pastikan kot2 gadis melayu kena aniaya ke. hahahaha kiki..tah2 wartawan tu tengah berlakon je kot dengan kawan dia kot..:)):))hurmm ramai ke us navy dh pki ni..

mana tau dah break dgn pakwe, pastu pakwe bubuh no phone dlm tenet. gelak aku :eek::eek::eek:ntah sape lah dengki kat india tu.

Kalau desperado bujang bawak2lah berpuasa 6 dibulan syawal ni, lagi pekdah.

Tu yg sebaiknya, yg bujang berkahwin nikah elok2...

ada one time artis kita pakai seksi xhingat..mulut asik dok sebut insyaalah.. huhubeb bukan setakat artis...ramai lagi orang macam ni..ada yang buat jamuan hari raya kat hotel...sebut bismillah sebelum minum air kencing setan.... aku kenal sorang pegawai polis, ada tittle DATUK lg, dia ckp surat kabar plg dia myampah sekali adalah harin metro. kalo nak baca, baca online tp ingat..boleh percaya jgn. :smt023 :smt023 :smt023 kuikui...je nak test tukar avatar baru...lagipun aku minat gila citer kartun tu..... walaupun umur aku dah 25 tahun..kuikui.....................................

Tajuk dia" Fruit Basket" la....kat TV7 tiap Ahad....kartun nie...penuh dgn mesej yang bagus dan mendalam..yang aku suka tengok tu..pasal kartun2 semua nie NO.1, walaupun umur aku dah 25 tahun..kuikui :lol: :lol:............ Berikut perbualan yang dirakam wartawan Metro Ahad menggunakan alat perakam suara yang disembunyikan ketika di bilik hotel. ANNE: ANNE: Abang nak terus €˜buat€™ ke nak mandi dulu? Agensi pertama membawa tiga €˜call girl€™ manakala agensi kedua membawa dua. Selepas dipilih dan bayaran dijelaskan, ejen itu meninggalkan €˜call girl€™ berkenaan sambil memberitahu dia akan mengambilnya semula dalam tempoh sejam. €˜Call girl€™ pertama dikenali sebagai Anne ditemui kira-kira jam 11 malam manakala yang kedua, Mimi ditemui jam 1 pagi. MA: Kenapa muka lawa macam ini buat keje call girl?

Tags: , ,